Gelaatsverzorging

Schoonheid is iets heel persoonlijks.

Vandaar dat wij, na een professionele huidanalyse, de BABOR precisieformules heel individueel op u afstemmen. Dat maakt uw huidverzorging tot een exclusief genot met een zichtbaar effect. In een behandeling ervaart u een buitengewone schoonheidsbelevenis die effectieve werkstoffen en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

Ontdek de kunst van precieze huidverzorging in uw BABOR BEAUTY SPA EVERGEM.

- Verzorging met systeem


Elke mens is anders - en elke huid. Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGEPX en met de unieke Effective Touch Massage.

* SKINOVAGE PX
 • 90 min. Prijs: € 70
* BABOR PURE
 • 60 min. Prijs: € 50

- Anti-aging


* REVERSIVE
 • Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.
  100 min. Prijs: € 140
* HSR® LIFTING
 • Gezichtslifting van de nieuwe generatie – voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.
  90 min. Prijs: € 100
* BABOR SEACREATION
 • Luxe, die onder de huid gaat.
  Gun uw huid een luxueuze expeditie – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën. Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn.
  Verwentijd 120 min. Prijs: € 200

- De extraatjes


Aanvullend aan uw gezichtsbehandeling.

* AMPULLEN CRASH - INTENSIEFKUUR
 • Ervaar hoe tot wel 5 werkstof-ampullen de dorst van uw huid duurzaam kunnen lessen.
  5 ampullen Prijs: € 18
* COLLAGENVLIES BIOMATRIX
 • Speciaal masker met collageen
  Prijs: € 20
* FIRMING ALGEN PEEL-OFF MASK
 • Verkoelend en hydrateren algenmasker voor de vochtarme huid.
  Detoxifying clay mask peel-off Prijs: € 20